Actions

XSEDE Quarterly Meeting Action Items and Decision Recording

Preparation

Logistics

Date:  Tuesday, June 2 & Wednesday, June 3 from 9:00 am - 4:00 pm CT

Location:  Remote Sessions only

Zoom coordinates sent by Outlook meeting invitation or available here.


Draft slide decks for the Annual Review sessions should be placed here: https://drive.google.com/drive/u/1/folders/11RnU-haMmqVGzm-eU3GUABWkpvaPrL7-

Agenda (Final)

Tuesday, June 2nd

Zoom coordinates sent by Outlook meeting invitation or available here.

Plenary Sessions

Type

Time (CT)DurationTopic (presentation link)LeadActions/DecisionsParticipants
Plenary9:00am-9:15am15 mins

Gathering & welcome

PM&R Update

All
Plenary9:15am-10:15am60 mins

Panel Session: Introduction & Project Governance

XSEDE Overview-Govern-v1.0.pptx

(Panel session time: 40 min for intro & 35 min for governance)

All
Plenary10:15am-10:45am30 mins

Panel Session: Community Impact & Science Use Cases

(Panel session time: 40 min)

All 
Break10:45am-11:00am15 minsBreak   
Plenary11:00am-11:45pm45 mins

Panel Session: CEE

(Panel session time: 45 min)

All
Plenary11:45pm-12:30pm45 mins

Panel Session: ECSS

(Panel session time: 45 min)

Robert Sinkovits Philip BloodAll
Break12:30pm-12:45pm15 mins

Break




Plenary12:45pm-1:30pm45 mins

Panel Session: XCI

(Panel session time: 30 min)

 David Lifka All
Plenary1:30pm-2:15pm45 mins

Panel Session: Operations

(Panel session time: 30 min)

Gregory PetersonAll
Break2:15pm-2:30pm15 minsBreak   
Plenary2:30pm-3:15pm45 mins

Panel Session: RAS

(Panel session time: 40 min)

All
Plenary3:15pm-4:00pm45 mins

Panel Session: Program Office

(Panel session time: 60 min)

Summary & Finances (Payne)

Climate Study/User Survey/Longitudinal Studies (DeStefano)

All


Wednesday, June 3th

Zoom coordinates sent by Outlook meeting invitation or available here.

Plenary and Parallel 1/2 Sessions

Type

Time (CT)DurationTopic (presentation link)LeadActions/DecisionsParticipants
Plenary9:00-10:00am60 mins2020 User Survey (presentation)All
Break10:00-10:15am15 minsBreak   
Parallel 110:15am-10:45am30 minsEvaluating Impact of XSEDE's response in COVID-19

Dave Hart, Kelly Gaither, Maytal Dahan, Ken Hackworth, others as interested

Parallel 110:45-11:45am60 minsXSEDE Dev Coordination Council (XCI)Nathan TolbertDave Hart, JP Navarro, Maytal Dahan, Ken Hackworth
Parallel 210:45-11:45am60 mins

All XSEDE Training and Education

Notes

Susan Mehringer

Akli, Brunson, Gomez, Alameda, Knepper, Cahill, Knepper, Weeden

Close11:45am





Conflicts

Generic Slide Template

XSEDE Google Slides template (for 2020 NSF Review)

XSEDE PowerPoint template for 2020 NSF Review

Draft slide decks for the Annual Review sessions should be placed here: https://drive.google.com/drive/u/1/folders/11RnU-haMmqVGzm-eU3GUABWkpvaPrL7-

XSEDE Generic Google Slides template