Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 14 Next »

Wed, 10/00 – 12-4pm ET | 11am-3pm CT |  10am-2pm MT | 9am-1pm PT

Executive Summary of Meeting (available after summary is approved by XAB)

Attendees:

NAME
PRESENT (tick)/(error)
XAB Members
Karin Remington(tick)
Randy Bryant(tick)
Thomas Cheatham 
Toni Collis(tick)
Rama Govindaraju 
Cliff Jacobs(tick)
Albert Lazzarini (tick)

Phil Maechling

 
Shaowen Wang 
Theresa Windus 
Service Provider Forum
Shawn Strande(tick)
Jonathon Anderson 
Dana Brunson(tick)
User Advisory Committee
Emre Brookes 
XSEDE Leadership
John W. Towns(tick)
Kelly Gaither 
Philip Blood(error)
Robert Sinkovits(tick)
Dave Lifka 
Gregory Peterson

 

David Hart(tick)
Ron Payne(tick)
Scott Wells(tick)
Leslie Froeschl(tick)
Jennifer Houchins 
Victor Hazlewood 
Sergiu Sanielevici(tick)
Craig Stewart 
Lizanne DeStefano(tick)
Kristin Williamson 
Hannah Remmert(tick)
Lorna Rivera(tick)

Agenda

TimeDurationItem w/ Notes (presentation materials linked)Lead
11:00 AM

10 mins

Welcome

  • Introductions
Karin Remington
11:10 AM30 mins

Project Level Topics

John Towns
11:40 AM20 mins

Evaluation Update

Lizanne Destefano
12:00 PM20 mins

Program Office Topics

Ron Payne
12:20 PM30 mins

RAS Topics

Dave Hart
12:50 PM10 minsBreak 
1:00 PM30 mins

XCI Topics

Dave Lifka
1:30 PM30 mins

CEE Topics


Kelly Gaither
2:00 PM30 mins

ECSS Topics

Phil Blood &

Bob Sinkovits

2:30 PM30 mins

Ops Topics

Operations-XAB-presentation

Victor Hazlewood
3:00 PM Adjourn 

 

 

  • No labels