Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 6 Next »

Requested Sessions

Please submit any requested agenda items via the XSEDE Quarterly Topic Request form

All requested agenda topics can be seen HERE.


Actions

XSEDE Quarterly Meeting Action Items and Decision Recording

Registration

Meeting Registration:

Logistics

Dates:

    • Monday, August 27th at 5:00pm CDT through Wednesday, August 29th at noon CDT
    • Please plan to attend the entire meeting through noon CDT Wednesday, which means a 2pm CDT or later flight on Wednesday.

Location:

Embassy Suites by Hilton Chicago O'Hare Rosemont

5500 North River Rd. 
Rosemont, IL 60018
(847) 678-4000

 

Hotel Reservations:

Email Amber Moore admoore@illinois.edu specifying your arrival date and departure date no later than NOON on Friday, August 10th

Block closes Friday, August 10


Transportation:

    • Hotel is 1 mile from O'Hare airport
    • Hotel Shuttle - Free
      • Pickup is at Hotel Bus-Shuttle Center (Door #3)
    • Taxi – $12 (one-way) – 10 Minutes
    • Uber – $10 (one-way) – 10 Minutes

Agenda (DRAFT)

Monday, August 27th

Plenary & Parallel A Session Coordinates

Room: TBD

Zoom Meeting

 

Type

(Skype link)

Time (CDT)DurationTopic (presentation link)LeadActions/Decisions
Plenary A5:00 PM5 minWelcomeLead: John T 
Plenary B5:05 PM25 minPM&R UpdateLead: Karla GScott W
Plenary C5:30 PM30 minsER Quarterly CommunicationLead: Kristin WLeslie F
Plenary D6:00 PM60 minsXSEDE Staff Climate ResultsLead: Lizanne DLorna R / Julie W
Dinner7:00 PM60 mins   
Tuesday, August 28th

Plenary & Parallel A Session Coordinates

Room:

Zoom Meeting   

Parallel B Session Coordinates

Room:

Zoom Meeting

Type

(Zoom link)

Time (CDT)DurationTopic (presentation link)

Lead

Participants

Actions/Decisions
Breakfast7:00 AM60 mins   
Plenary E8:00 AM30 minsXDMoD UpdateLead: Tom FTBD
Parallel 1A8:30 AM30 minsTraining update: Roadmaps, YouTubeLead: Susan M
Attendees: All interested
Kate C
Parallel 1B<open>  
Parallel 2A9:00 AM60 minsDraft Transition PlanLead: John T
Attendees: L2s & L3s
Laura H
Parallel 2B<open>  
Break10:00 AM15 mins   
Parallel 3A10:15 AM60 minsStaff Evaluation Team Results and RecommendationsLead: Ron P
Attendees: SMT members, Dana B, Lorna R, Julie W, Rich K, Karla G
TBD
Parallel 3B<open>  
Parallel 4A11:15 AM60 minsRDR Future Work DiscussionLead: Dave H / JP N
Attendees: Shava S, Ester S, Victor H, Shawn S
Sonia N
Parallel 4BComputing4Change Curriculum DevelopmentLead: Kelly G
Attendees: Kate C, Rosie G, Marques B, Jennifer H, Aaron W, Susan M
Linda A
Lunch12:15 PM45 mins   
Parallel 5A1:00 PM60 minsSPF TopicsLead: John T / Shawn S
Attendees: Dave H, Greg P, Victor H, Dana B
TBD
Parallel 5B<open>  
Parallel 6A2:00 PM60 minsKPIs for Innovative Virtual Organization sub-goalLead: Lizanne D
Attendees: John T, L2s, SP&E, Laura H
Lorna R
Parallel 6BXSEDE Developer Coordination CouncilLead: Ester S
Attendees: Dave H, JP N, Maytal D, Gary R, Shava S.
Sonia N
Break3:00 PM15 mins   
Parallel 7A
3:15 PM
60 mins"Users Citing XSEDE" KPI followup/resolutionLead: Lizanne
Attendees: Ron P, Laura H, Dave H, Ester S
Lorna R & Julie W
Parallel 7B<open>  
Parallel 8A
4:15 PM
60 minsCode of ConductLead: Linda A
Attendees: Lizanne D, Ken H, Mike P, Marisa B, Susan M., Chris H, Ron P
Dana B
Parallel 8BECSS Adaptive ReviewsLead: Bob S
Attendees: L2s, L3s; Ken H
ECSS PMs
Close5:15 PM Tuesday Close  
Wednesday, August 29th

Parallel A Session Coordinates

Room:

Zoom Meeting      Conference ID:

Parallel B Session Coordinates

Room:

Zoom Meeting      Conference ID:

Type

(Skype link)

Time (CDT)DurationTopic (presentation link)LeadActions/Decisions
Breakfast7:00 AM60 mins N/AN/A
Parallel 9A
8:00 AM
60 mins<open>  
Parallel 9B<open>  
Parallel 10A
9:00 AM
60 mins<open>  
Parallel 10B<open>  
Break10:00 AM15 mins N/AN/A
Parallel 11A
10:15 AM
60 mins
<open>  
Parallel 11B<open>  
Parallel 12A
11:15 AM
60 mins
<open>  
Parallel 12b<open>  
Close12:15 PM Meeting CloseN/AN/A

Conflicts (Name: Conflict)

 

Generic Slide Template

XSEDE Google Slides template

  • No labels