Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 3 Next »

Requested Sessions

Please submit any requested agenda items via the XSEDE Quarterly Topic Request form

All requested agenda topics can be seen HERE.


Actions

XSEDE Quarterly Meeting Action Items and Decision Recording

Registration

Meeting Registration:

Logistics

Dates:

    • Monday, August 27th at 5:00pm CDT through Wednesday, August 29th at noon CDT
    • Please plan to attend the entire meeting through noon CDT Wednesday, which means a 2pm CDT or later flight on Wednesday.

Location:

Embassy Suites by Hilton Chicago O'Hare Rosemont

5500 North River Rd. 
Rosemont, IL 60018
(847) 678-4000

 

Hotel Reservations:

Email Amber Moore admoore@illinois.edu specifying your arrival date and departure date no later than NOON on Friday, August 10th

Block closes Friday, August 10


Transportation:

    • Hotel is 1 mile from O'Hare airport
    • Hotel Shuttle - Free
      • Pickup is at Hotel Bus-Shuttle Center (Door #3)
    • Taxi – $12 (one-way) – 10 Minutes
    • Uber – $10 (one-way) – 10 Minutes

Agenda (TBD)

Monday, August 27th

Plenary & Parallel A Session Coordinates

Room: Walden

Zoom Meeting

 

Type

(Skype link)

Time (CDT)DurationTopic (presentation link)LeadActions/DecisionsParticipants
Plenary A

5:00 PM

5 minWelcomeJohn TN/AAll
  25 minReview PCRs, Risks, Actions, Quarterly ReportingKarla

Scott

Review PCRs, Risks, Actions, Quarterly Reporting

All
Plenary B5:30 PM30 min  

 

All
Plenary C6:00 PM60 min  

 

All
Dinner7:00 PMN/ADinner (Room: )N/AN/AAll
Tuesday, August 28th

Plenary & Parallel A Session Coordinates

Room:

Zoom Meeting   

Parallel B Session Coordinates

Room:

Zoom Meeting

Type

(Skype link)

Time (CDT)DurationTopic (presentation link)LeadActions/DecisionsParticipants
Breakfast7:00 AM60 minBreakfast (Hotel Breakfast Bar Area)N/AN/AAll
Plenary D8:00 AM60 min  

 

All
Parallel 1A9:00 AM60 min    
Break10:00 AM15 minBreakN/AN/AAll
Parallel 2A10:15 AM60 min    
Parallel 2B10:15 AM60 min    
Parallel 3A11:15 AM60 min    
Parallel 3B11:15 AM30 min    
Lunch12:15 PM60 minLunch (Room: Atrium Grove)N/AN/AAll
Parallel 4A1:15 PM120 min    
Parallel 4B1:15 PM90 min

 

   
Break3:15 PM15 minBreakN/AN/AAll
Parallel 5A3:30 PM60 min    
Parallel 5B3:30 PM60 min    
Parallel 6A4:30 PM60 min    
Parallel 6B4:30 PM60 min    
Close5:30 PMN/ACloseN/AN/AN/A
Wednesday, August 29th

Parallel A Session Coordinates

Room:

Zoom Meeting      Conference ID:

Parallel B Session Coordinates

Room:

Zoom Meeting      Conference ID:

Type

(Skype link)

Time (CDT)DurationTopic (presentation link)LeadActions/DecisionsParticipants
Breakfast7:00 AM60 minBreakfast (Hotel Breakfast Bar Area)N/AN/AAll
Plenary E8:00 AM40 min   All
Plenary F8:40 AM30 min   All
Parallel 7A9:10 AM20 min    
Parallel 8A9:30 AM60 min    
Break10:30 AM15 minBreakN/AN/AAll
Parallel 9A10:45 AM60 min    
Parallel 9B10:45 AM60 min    
Close11:45 AMN/A

Meeting Close

N/AN/AN/A

Conflicts (Name: Conflict)

 

Generic Slide Template

XSEDE Google Slides template

  • No labels