Child pages
  • XSEDE Quarterly Meeting - June 6 & 7, 2018
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Actions

XSEDE Quarterly Meeting Action Items and Decision Recording

Preparation

  • Attendees not familiar with Zoom, please contact Ron Payne to setup a applications setup and testing, prior to the quarterly meeting.
  • You may only connect with an external microphone (puck, headset, microphone and speaker combo, earbuds etc.). Internal laptop microphones are discouraged, as they cause echo during calls and at times disable the call entirely. You may be asked to leave the web version if you join via an internal microphone; you may instead join via a telephone or cell phone. Please make arrangements to ensure you have an external microphone.
  • Contact Ron Payne or Laura T. Herriott with questions.
  • Please submit any requested agenda items via the XSEDE Quarterly Topic Request form

Logistics

Date:  Wednesday, June 6th & Thursday, December 7th from 9:00 am - 5:00 pm CT

Location:  Remote Sessions only

Zoom coordinates for Plenary & Parallel 1 sessions: 

Zoom: https://zoom.us/j/943818325  Telephone: 669-900-6833 or 646-876-9923 Meeting ID: 943 818 325

Zoom coordinates for Parallel 2 sessions: TBD


Agenda (TBD)

Wednesday, June 6th

Plenary & Parallel 1 Session Coordinates

Zoom: https://zoom.us/j/943818325

Telephone: 669-900-6833 or 646-876-9923 Meeting ID: 943 818 325
International numbers available: https://zoom.us/u/dJZYnSS04

Type

(Zoom link)

Time (CT)DurationTopic (presentation link)LeadActions/Decisions
Plenary9:00am-9:15am15 minsGathering & welcomeJohn W. TownsN/A
Plenary 9:15am-10:00am45 minsPanel Session: IntroductionJohn W. TownsLaura T. Herriott
 Plenary 10:00am-10:45am45 minsPanel Session: Community Impact & Science Use CasesJohn W. TownsLeslie Froeschl
Break10:45am-11:00am15 minsBreak  
 Plenary 11:00am-11:45am45 minsPanel Session: CEEKelly GaitherKarla Gendler
Break11:45am-12:00pm15 minsBreak  
Plenary 12:00pm-12:45pm45 mins

Panel Session: RAS

David HartSonia Nayak
Break12:45pm-1:00pm15 minsBreak  
 Plenary 1:00pm-1:45pm45 mins

Panel Session: ECSS

Nancy Wilkins-Diehr

Marques Bland

Break1:45pm-2:00pm15 minsBreak  
 Plenary 2:00pm-2:45pm45 mins

Panel Session: Ops/XCI

Gregory Peterson / Dave LifkaScott Wells / Debra Nigra
Break2:45pm-3:00pm15 minsBreak  
 Plenary 3:00pm-3:45pm45 mins

Panel Session: Program Office

Ron Payne Laura T. Herriott 
Thursday, June 7th

Plenary & Parallel 1 Session Coordinates

Zoom: https://zoom.us/j/943818325

Telephone: 669-900-6833 or 646-876-9923 Meeting ID: 943 818 325
International numbers available: https://zoom.us/u/dJZYnSS04

Parallel 2 Session Coordinates

 

Type

(Zoom link)

Time (CT)DurationTopic (presentation link)LeadActions/DecisionsParticipants
 Plenary9:00am-9:45am45 mins    
Break9:45am-10:00am15 minsBreak   
 Plenary10:00am-10:45am45 mins    
Break10:45am-11:00am15 minsBreak   
Parallel 1 11:00am-11:45am45 mins    
Break11:45am-12:00pm15 minsBreak   
Parallel 1 12:00pm-12:45pm45 mins    
Parallel 2    
Break12:45pm-1:00pm15 minsBreak   
Parallel 1 1:00pm-1:45pm45 mins    
Break1:45pm-2:00pm15 minsBreak   
Parallel 1 2:00pm-2:45pm45 mins    
Break2:45pm-3:00pm15 minsBreak   
Parallel 1 3:00pm-4:00pm60 mins    


Conflicts

Generic Slide Template

XSEDE Google Slides template

  • No labels