Child pages
  • XSEDE Quarterly Meeting - November 30-December 1, 2021 (Remote)
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Actions

XSEDE Quarterly Meeting Action Items and Decision Recording

Preparation

  • Attendees not familiar with Zoom, please contact Leslie Froeschl or your area project manager to setup a applications setup and testing, prior to the quarterly meeting.
  • You may only connect with an external microphone (puck, headset, microphone and speaker combo, earbuds etc.). Internal laptop microphones are discouraged, as they cause echo during calls and at times disable the call entirely. You may be asked to leave the web version if you join via an internal microphone; you may instead join via a telephone or cell phone. Please make arrangements to ensure you have an external microphone.
  • Contact Ron Payne or Leslie Froeschl with questions.
  • Please submit any requested agenda items via the XSEDE Quarterly Topic Request form. All requested agenda topics can be seen HERE.

Logistics

Date:  Tuesday, November 30 & Wednesday , December 1  from 9:00 am - 4:00 pm CT

Location:  Remote Sessions only

Zoom coordinates sent by Outlook meeting invitation or available here.



Agenda (Draft)

Tuesday, November 30

Zoom coordinates

Type

Time (CT)DurationTopic (presentation link)LeadActions/DecisionsParticipants
Plenary9:00am-9:10am10 minsGathering & welcomeAll
Plenary9:10am-9:30am20 minsPM&R updateAll
Plenary9:30am-10:30am60 mins

L2 Response to Climate Study

- CEE, ECSS, XCI

(L2 disaggregated reports here)

L2 Directors

L2 Response to Climate Study

Leslie Froeschl

All
Break10:30-10:45am-15 minsBreak   
Plenary10:45-11:45am60 mins

L2 Response to Climate Study

- Ops, RAS, PgO

(L2 disaggregated reports here)

L2 Directors

L2 Response to Climate Study

Leslie Froeschl

All
Break11:45am-12:00pm15 minsBreak  

 

Parallel A12:00-1:00pm60minsPY11 spend plan updateL1s, L2s & others interested
Break1:00-1:15pm15 minsBreak   
Parallel A1:15-2:15pm60 mins





Parallel B1:15-2:15pm60 mins



Break2:15-2:30pm15 mins



Parallel A2:30-3:30 pm60 mins



Parallel B2:30-3:30pm60 mins




4:00pm
Day 1 Close


Thursday, December 10th

Zoom coordinates

Type

Time (CT)DurationTopic (presentation link)LeadActions/DecisionsParticipants
Parallel A9:00am-9:30am30 mins



Parallel B9:00am-10:00am60 mins



Break10:00am-10:15am15 minsBreak   
Parallel A10:15am-10:45am30 mins





Parallel B10:15am-11:15am60 mins



Break11:15am-11:30am15 minsBreak   
Parallel A11:30am-12:30pm60 mins





Parallel B11:30am-12:30pm60 mins



Break12:30pm-12:45pm15 minsBreak   
Parallel A12:45pm-1:45pm60 mins



Break1:45pm-2:00pm15 minsBreak   
Parallel A2:00pm-2:30pm30 mins



Parallel B2:00-3:00pm60 mins



Parallel A3:00pm-4:00pm60 mins



Parallel B3:00pm-4:00pm60 mins






4:00pm
Day 2 close   

Conflicts


Generic Slide Template

XSEDE Google Slides template


  • No labels