Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Requested Sessions

Please submit any requested agenda items via the XSEDE Quarterly Topic Request form

All requested agenda topics can be seen HERE.

...

Actions

XSEDE Quarterly Meeting Action Items and Decision Recording

Registration

Meeting Registration:

Logistics

Dates:

Location:

Embassy Suites by Hilton Chicago O'Hare Rosemont

5500 North River Rd. 
Rosemont, IL 60018
(847) 678-4000

...

    • Hotel is 1 mile from O'Hare airport
    • Hotel Shuttle - Free
      • Pickup is at Hotel Bus-Shuttle Center (Door #3)
    • Taxi – $12 (one-way) – 10 Minutes
    • Uber – $10 (one-way) – 10 Minutes

...

Agenda (

...

Final)

Monday, August 27th

Plenary & Parallel A Session Coordinates

Room: Walden

Zoom Meetingsessions will be held in Walden

Remote Coordinates provided via email

 

Type(Skype link)

Time (CDT)DurationTopic (presentation link)LeadActions/DecisionsParticipants
Plenary A5:00 PM5 minWelcomeLead: John TN/AAll
  25 minReview PCRs, Risks, Actions, Quarterly ReportingKarla

Scott

Review PCRs, Risks, Actions, Quarterly Reporting

All
Plenary B 
Plenary B5:05 PM25 minPM&R UpdateLead: Karla G

Scott W

PM&R Update

Plenary C5:30 PM30 min  

 

All
Plenary C6:00 PM60 min  

 

All
90 mins

XSEDE Staff Climate Study Results

ppt version / pdf version

Lead: Lizanne D

Lorna R / Julie W

XSEDE Staff Climate Study Results

Dinner7:00 PMN/ADinner (Room: )N/AN/AAll60 minsIn Salon EF  


Type

(Skype link)900 min60 min15 min15 AM 15 min90 min

Parallel B Session Coordinates

Room:

Zoom Meeting      Conference ID:
Tuesday, August 28th

Plenary & Parallel A Session Coordinates

Room:

Zoom Meeting   

Parallel B Session Coordinates

Room:

Zoom Meeting

and parallel A sessions will be held in Salon D

Parallel B sessions will be held in Salon C

Remote Coordinates provided via email 

 

Type

Time (CDT)DurationTopic (presentation link)

Lead

Attendees

Actions/DecisionsParticipants
Breakfast7:00 AM60 minBreakfast (Hotel Breakfast Bar Area)N/AN/AAllminsIn Atrium Grove  
Plenary D8:00 AM60 min  

 

All30 minsXDMoD UpdateLead: Tom F

N/A

Parallel 1A8:30 AM60     
Break10:00 AM15 minBreakN/AN/AAll
Parallel 2A10:15 AM60 min    
Parallel 2B10:15 AMmins

KPIs for Effective & Productive Virtual Organization sub-goal

Evaluation team slides

Lead: Lizanne D
Attendees: John T, L2s, SP&E, Laura H

Lorna R

KPIs for Effective & Productive Virtual Organization sub-goal

Parallel 1B <open>  
Parallel 2A9:30 AM60 minsDraft Transition PlanLead: John T
Attendees: L2s & L3s

Laura H

Draft Transition Plan

Parallel 2B <open>  
Break10:30 AM15 mins    
Parallel 3A1110:45 AM60 minsStaff Evaluation Team Results and RecommendationsLead: Ron P
Attendees: SMT members, Dana B, Lorna R, Julie W, Rich K, Karla G

TBD

Staff Evaluation Team Results and Recommendations

Parallel 3B  <open>  
Parallel 3BLunch11:30 min45 PM45 minsIn Atrium Grove   
Parallel 4ALunch12:30 PM60 Lunch (Room: Atrium Grove)N/AN/AAll
Parallel 4A1:15 PM120 min    
Parallel 4B1:15 PMminsRDR Future Work DiscussionLead: Dave H / JP N
Attendees: Shava S, Ester S, Victor H, Shawn S

Sonia N

RDR Future Work Discussion

Parallel 4B60 minsComputing4Change Curriculum DevelopmentLead: Kelly G
Attendees: Kate C, Rosie G, Marques B, Jennifer H, Aaron W, Susan M

Linda A

Computing4Change Curriculum Development

Parallel 5A1:30 PM60 minsSPF TopicsLead: John T / Shawn S
Attendees: Dave H, Greg P, Victor H, Dana B

N/A

Parallel 5B60 minsECSS Adaptive ReviewsLead: Bob S
Attendees: Phil B, ECSS L3s; Ken H

Karla G / Marques B

ECSS Adaptive Reviews

Break2:30 PM15 mins    
Break3:15 PM15 minBreakN/AN/AAll
Parallel 5A3:30 PM60 min    
Parallel 5B3:30 PM60 min    
Parallel 6A4:30 PM60 min    
Parallel 6B4:30 PM60 min    
Close5:30 PMN/ACloseN/AN/AN/A
Wednesday, August 29th

Parallel A Session Coordinates

Room:

Zoom Meeting      Conference ID:

Parallel 6A2:45 PM60 minsXSEDE Developer Coordination Council (RAS, RACD)Lead: Ester S
Attendees: Dave H, JP N, Maytal D, Gary R, Shava S.

Sonia N

XSEDE Developer Coordination Council

Parallel 6B30 minsTraining update: Roadmaps, YouTubeLead: Susan M
Attendees: All interested

Kate C

Training update: Roadmaps, YouTube

Parallel 7A
3:45 PM
60 mins"Users Citing XSEDE" KPI followup/resolutionLead: Lizanne
Attendees: John T, Ron P, Laura H, Dave H, Ester S

Lorna R & Julie W

"Users Citing XSEDE" KPI followup/ resolution

Parallel 7B60 minsCommunity Building in ECSSLead: Bob S / Phil B
Attendees: ECSS L3s & PMs, Dana B, Henry N, Marisa B, Jeff P

Karla G / Marques B 

Community Building in ECSS

 

Parallel 8A
4:45 PM
30 mins<open>

 

 
Parallel 8B30 minsECSS PI SurveysLead: Bob S / Phil B
Attendees: ECSS L3s, PMs, Eval Team

Karla G / Marques B

ECSS PI Surveys

Close5:15 PM Tuesday Close  


 10  45 AM  min 
Wednesday, August 29th

Plenary and parallel A sessions will be held in Salon D

Parallel B sessions will be held in Salon C

Remote Coordinates provided via email

 

Type

(Skype link)

Time (CDT)DurationTopic (presentation link)

Lead

Attendees

Actions/DecisionsParticipants
Breakfast7:00 AM60 minBreakfast (Hotel Breakfast Bar Area)minsIn Atrium GroveN/AN/A
AllParallel 9APlenary E
8:00 AM
40 min   AllPlenary F8:40 AM30 min60 minsCode of Conduct Quarterly Meeting.pdfLead: Linda A
Attendees: Lizanne D, Ken H, Mike P, Marisa B, Susan M., Chris H, Ron P

Dana B

N/A

Parallel 9B <open>  All
Parallel 7A10A
9:
00 AM
20 min  
60 minsECSS Focus GroupLead: Bob S / Phil B
Attendees: ECSS L3s & PMs, Eval team

Karla G / Marques B 

ECSS Focus Group

 

Parallel 8A9:30 AM60 min    10B60 minsXSEDE Technical Report Series Discussion

Lead: Laura H
Attendees: Victor H, Craig S

Ron P

XSEDE Technical Report Series Discussion

Break10:30 00 AM15 minminsBreak N/AN/AAll
Parallel 9A11A
10:
60 min 
15 AM
30 mins
Campus Champions: Evaluation, Affiliates, & International InterestLead: Dana B
Attendees: John T, Kelly G, Bob S, Jay A, Eval team

Marisa B

Campus Champions: Evaluation, Affiliates, & International Interest

Parallel 11B30 mins<open>  
Parallel 9B12A
10:45 AM
60
   
mins
XSEDE Data Transfer Services in the National ContextLead: Tim B
Attendees: All interested

Scott W

XSEDE Data Transfer Services in the National Context

Parallel 12b60 minsIBC Market AnalysisLead: Kristin W / Hannah R
Attendees: Available L2s

Leslie F

IBC Market Analysis

Close11:45 AMPMN/A Meeting CloseN/AN/AN/A

Conflicts (Name: Conflict)

 

Generic Slide Template

XSEDE Google Slides template