Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Tuesday, June 22nd

Zoom coordinates sent by Outlook meeting invitation or available here.

Note: Panel session times are tentative based on 2020 review and will be updated as more information becomes available.

Plenary Sessions

Type

Time (CT)DurationTopic (presentation link)LeadActions/DecisionsParticipants
Plenary9:00am-9:15am15 mins

Gathering & welcome

PM&R Update

All
Plenary9:15am-10:15am60 mins

Panel Session: Introduction & Project Governance

(Panel session time: 40 min for intro & 35 min for governance)

Leslie Froeschl

Actions/ Decisions

All
Plenary10:15am-10:45am55 am30 40 mins

Panel Session: Community Impact & Science Use Cases

(Panel session time: 40 min)

 Debra Nigra

Actions/ Decisions

All 
Break10:45am55am-11:00am10 am15 minsBreak   
Plenary11:00am10am-11:45pm50 am45 40 mins

Panel Session: CEE

(Panel session time: 45 min)

Leslie Morsek

Actions/ Decisions

All
Plenary11:45pm50pm-12:30pm45 pm45 55 mins

Panel Session: Program Office

(Panel session time: 60 min)

Summary & Finances (Payne)

Climate Study/User Survey/Longitudinal Studies (DeStefano)

Leslie Froeschl

Actions/ Decisions

All
Break12:30pm45-121:45pm00 pm15 mins

Break




Plenary121:45pm00-1:30pm45 30 mins

Panel Session: XCI

(Panel session time: 30 min)

 David Lifka

 Lucille Jarzynka

Actions/ Decisions

 All
Plenary1:30pm-2:15pm00pm45 30 mins

Panel Session: Operations

(Panel session time: 30 min)

Gregory Peterson

Scott Wells

Actions/ Decisions

All
Break2:15pm00-2:30pm15pm15 minsBreak   
Plenary2:30pm15-3:15pm00pm45 mins

Panel Session: RAS

(Panel session time: 40 min)

Sonia Nayak

Actions/ Decisions

All
Plenary3:15pm00pm-43:00pm45pm45 mins

Panel Session: ECSS

(Panel session time: 45 min)

Marques Bland

Actions/ Decisions

All
Plenary3:45-4pm15 minsClosing



4:00pm
Day 1 Close



1115am111130am

Wednesday, June 23th

Zoom coordinates sent by Outlook meeting invitation or available here.

Plenary and Parallel 1/2 Sessions

Type

Time (CT)DurationTopic (presentation link)LeadActions/DecisionsParticipants
Plenary9:00-10:00am9:30am30 minsUpdate on ROI project - some new resultsAll
Plenary9:30-10:30am60 minsBreak10:00-10User Survey 2021All
Plenary10:30-11:00am30 minsCampus Champions Fellows Longitudinal StudiesAll
Break11:00-11:15am15 minsBreak   
Parallel 11011:15-15am -12:15pm60 minsModifying RDR to accomodate SP details
Parallel 211:15am -12:15pm60 minsOpen



Parallel 210112:15-1:15pm60 mins

Status of new SP resources

Tabitha Samuel
Parallel 212:15-1:15pm60 mins

Open




Break1:15-1:30pm15 minsBreak


Parallel 11:30-2:30pm60 minsDev Coordination CouncilNathan TolbertSonia Nayak
Parallel 21:30-2:30pm60 minsOpen



2:30pm
Day 2 Close


Conflicts

  • Bob Sinkovits unavailable Tuesday 11-1 CT.

  • Tim Boerner unavailable Wednesday 9-10am CT.
  • Ruth available for portions of Day 1 only. Will not attend Day 2.
  • Maytal Dahan will be unavailable for this quarterly meeting

...