Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Time (EDT)TopicXSEDE Staff
~8:30amPanel working session, including in follow-up to overnight XSEDE 2.0 team preliminary draft responses to conveyed questionsNone
9:00-9:30am

Review reconvened

Panel ↔ XSEDE 2.0 team discussion, including in follow-up to overnight XSEDE 2.0 team preliminary draft responses to conveyed questions (30 mins)

Slides: ...

(televideo “host” shifts to XSEDE PI)

John Towns
Kelly Gaither
Phil Blood
Bob Sinkovits
Tim Boerner
Ron Payne
Dave Lifka
Greg Peterson
Dave Hart
Lizanne Destefano
Ruth Marinshaw
Emre Brookes
Linda Akli
Sergiu Sanielevici
Rich Knepper
Tabitha Samuel
Craig Stewart

9:30-10:30am

Session 9: XSEDE Program Office (60 mins) (Payne; Backup: Towns)

Finances (Payne; Backup: Towns)
XSEDE Staff Climate Study, XSEDE User Survey, Longitudinal Studies (Destefano; Backup: TBD)

Slides: ...

(televideo “host” shifts to OAC)

John Towns
Kelly Gaither
Phil Blood
Bob Sinkovits
Tim Boerner
Ron Payne
Dave Lifka
Greg Peterson
Dave Hart
Leslie Froeschl
Lizanne Destefano
Tabitha Samuel
Craig Stewart

10:30-10:45amBreak (15 mins) (televideo “host” shifts to XSEDE PI)
10:45-11:25am

Session 10: XSEDE Closing Remarks (40 mins) (Towns)

(televideo “host” shifts to OAC)

John Towns
Kelly Gaither
Phil Blood
Bob Sinkovits
Tim Boerner
Ron Payne
Dave Lifka
Greg Peterson
Dave Hart
Lizanne Destefano
Ruth Marinshaw
Emre Brookes
Tabitha Samuel
Leslie Froeschl
11:25am-12:00pmQ&A session (35 mins)

John Towns
Kelly Gaither
Phil Blood
Bob Sinkovits
Tim Boerner
Ron Payne
Dave Lifka
Greg Peterson
Dave Hart
Lizanne Destefano
Ruth Marinshaw
Emre Brookes
Tabitha Samuel
Leslie Froeschl

12:00pm

XSEDE Project team dismissed

Panel break for lunch (60 mins)


1:00-4:00pmPanel working session (3 hours)
4:00pmDay 2 wrap-up and close; Panelists dismissed to respective evenings

...