Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Requested Sessions

Please submit any requested agenda items via the XSEDE Quarterly Topic Request form

All requested agenda topics can be seen HERE.


Actions

XSEDE Quarterly Meeting Action Items and Decision Recording

Registration

Meeting Registration:

    • coming soon

Logistics

Dates:

    • Monday, March 4th at 5:00 pm PT through Wednesday, March 6th at noon PT
    • Please plan to attend the entire meeting through noon PT Wednesday, which means a 2pm PT or later flight on Wednesday.

Location:

LAX Embassy Suites North

9801 Airport Boulevard

 Los Angeles, California, 90045

Phone: 310-215-1000


Hotel Reservations:

 

*****NOTE: CUT-OFF DATE IS NEXT FRIDAY, FEBRUARY 15*****

OPTION #1:  Call the reservation center at (800) 559-5179 and use the Group Code “UOI” or indicate you are with the "University of Illinois" (along with the arrival and departure date).

OPTION #2:  Go to the hotel's website at www.laxembassy.com and fill in the Group Code “UOI” field (along with the arrival and departure date).

 


Transportation:

    • Taxi & airport shuttle is available from the airport to hotel.

Agenda (Draft)

Monday, March 4th, 5:00 pm - 7:00 pm

Type

Time (PT)DurationTopic (presentation link)Lead

Actions/Decisions

Participants
Plenary A5:00 PM5 minWelcomeLead: John T  
Plenary B25 minPM&R UpdateLead: Karla GActions/Decisions: Scott W 
Plenary C5:30 PM30 minsER Quarterly CommunicationLead: Hannah RActions/Decisions: TBD 

Parallel L1/L2

(closed)

6:00 PM60 minsSpending unspent PY6 & 7 funds (closed session)Lead: John TActions/Decisions: Leslie FL1/L2s only
Dinner7:00 PMN/ADinner (Room: TBD)N/AN/AAll
Tuesday, March 5th: 8:00 am - 5:00 pm

Type

Time (PT)

DurationTopic (presentation link)Lead

Actions/Decisions

Participants
Breakfast7:00 AM60 minBreakfast (Room: TBD)N/AN/AAll
Plenary C8:00 AM45 minsCEE PY8 Planning SummaryLead: Kelly GActions/Decisions: Leslie M 
Plenary D8:45 AM45 minsECSS PY8 Planning SummaryLead: Bob S / Phil BActions/Decisions: Marques B 
Plenary E9:30 AM45 minsXCI PY8 Planning SummaryLead: Dave LActions/Decisions: Lucille J 
Break10:15 AM15 mins    
Plenary F10:30 AM45 minsOps PY8 Planning SummaryLead: Greg PActions/Decisions: Scott W 
Plenary G11:15 AM45 minsRAS PY8 Planning SummaryLead: Dave HActions/Decisions: Sonia N 
Lunch12:00 PM45 mins    
Plenary H12:45 PM45 minsProgram Office PY8 Planning SummaryLead: Ron PActions/Decisions: Leslie F 
Plenary I1:30 PM30 minsXSEDE and ORCID integrationLead: Dave HartActions/Decisions: Sonia N 
Parallel 1A2:00 PM60 minsComputing4Change at PEARC19Lead: Lizanne D / Lorna RActions/Decisions: Lorna R
Kelly G, Rosie G, Linda A
Parallel 1B60 minsDeveloping Impact AnalyticsLead: Ron PActions/Decisions: Leslie F
ER, ECSS, John T, others interested
Break3:00 PM15 mins    
Parallel 2A
3:15 PM
60 minsCEE-BP Metrics and ImpactLead: Linda ARosie G
Lorna R, Kelly G, Jennifer H, Marisa B, Kate C
Parallel 2B60 minsECSS PY9 PlanningLead: Bob S / Phil BActions/Decisions: Marques BECSS L3s, Leslie M, Sonia N
Parallel 3A
4:15 PM
60 minsCode of ConductLead: Linda AActions/Decisions: Ken H.John T, Kelly G, Jay A, Lorna R, Lizanne D, Dana B, Marisa B, Susan M, Maytal D
Parallel 3B60 mins<open>   
Close5:15 PM Tuesday Close   
Wednesday, March 6th: 8:00 am - 12:00 pm

Type

Time (PT)DurationTopic (presentation link)Lead

Actions/Decisions

Participants
Breakfast7:00 AM60 minBreakfast (Room: TBD)N/AN/AAll
Parallel 4A8:00 AM 60 minsStaff Climate Study Follow Up Requests & 2019 Instrument ReviewLead: Lizanne D / Lorna RActions/Decisions: Julie W
Require L1/L2s
Parallel 4B60 mins <open>   
Parallel 5A9:00 AM 60 minsCampus Champions Evaluation PlanningLead: Julie W / Lorna RActions/Decisions: Julie W / Lorna R
Lizanne D, Dana B, Marisa B, Henry N, Optional: Kelly G, Jay A, Bob S
Parallel 5B60 mins <open>   
Break10:00 AM15 mins    
Parallel 6A10:15 AM 
60 mins
 <open>   
Parallel 6B 60 mins <open>   
Parallel 7A11:15 AM 
60 mins
 <open>   
Parallel 7B 60 mins <open>   
Close12:15 PM     

Conflicts (Name: Conflict)

    • Jennifer Houchins attending remotely
    • Dana not attending (at Internet2 Global Summit)
    • Phil not attending Tuesday, attending remotely Monday and Wednesday
    • Ron not attending Wed
    • Rosie not attending Wed

Generic Slide Template

XSEDE Google Slides template

  • No labels