Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Actions

Quarterly Meetings Action Registerhttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1kVtvcFSORCKHtKd4kkB1UqvI29251LA-hvUUZ9x7sYA/edit#gid=0

To download, click the link, choose "File" then "Download to Excel." 

options

Requested Sessions

Please send requested sessions to Ron Payne and Laura Herriott

Plenary Sessions

Plenary SessionRequested by
User SurveyLorna R.
Climate StudyLorna R.
XSEDE17 and XSEDEDave H
New Risk Management ToolKandace T.
Review PCRs, Risks, Actions, Quarterly ReportingKarla G.
KPIJohn/Rudi
Budget Rebaseline StatusRon P.
New Budget Tool & XSEDE Financial Portal UpdateLaura H.
New Metrics DashboardLaura H.
XSEDE 2 Tools OwnershipJohn T.

 

Parallel Sessions

Parallel SessionRequested byAttendeesDetails
ER Strategy PlanningKristin W.

Lead: Kristin W

Attendees: TBD

Topics: TBD
PM TeamKarla/Scott

Lead: Karla G.

Attendees: PM&R Team

Topics: Report process

XCI - Gathering new requirements & developing use cases 

Janet B.

Lead: JP N.

Attendees: XCI Team; CEE Kelly, Chris, Maytal; ECSS Nancy, Marlon; SPF Dan

Topics: 

  • How to identity and document user requirements across XSEDE groups
  • Turning requirements into use cases

XCI - Rating customer satisfaction with XCI services

Janet B.

Lead: JP N.

Attendees: XCI Team; SP&E Lorna, et. al.; CEE Maytal

Topics:

  • SP and user component ratings
  • Software partner XCI (human) services rating
  • Survey material, delivery methods, result analysis

Closed parallel session for L1, L2, Rudi

Rudi E. /

John T.

Lead: Rudi E & John T.

Attendees: Kelly G., Nancy W-D., Ralph R., Dave L., Greg P., Dave H., Ron P.

Topics: TBD
ECSS SessionMarques B.

Lead: Marques B.

Attendees: ECSS Team

Topics: TBD

Training: new material requests & status update

Susan M.

Lead: Susan M.

Attendees: Jay A., Linda A., Maytal D., Scott L., Henry N., Dana B., Kelly G., Chris H.

Topics:

  • Brief update on procedure to request materials, and status of requests
  • Sharing status: how/where should we post status of materials requested and in development?
  • Broadening Participation: Materials needed for upcoming workshops
Diversity ForumLinda A.

Lead: Linda A.

Attendees: Kelly G., Henry N., Dana B., Lorna R., Lizanne D., John T.

Topics: Review of the forum composition, mission, action plan, and agenda for first meeting

Trend AnalysisJohn/Rudi

Lead: Dave H.

Attendees: L2s, L3s

 

Building connections for education, outreach, student programs, and training

Bob P.

Lead: Bob P.

Attendees: Kelly, Susan, Rosie, Jay, Linda, Scott, Kate

Developing leveraging strategies for how best to maximize development of re-usable training for faculty development, graduate student and post doc training, and undergraduate education and training. 

 


Registration

Meeting Registration:

Logistics

Dates:

Location & Hotel:
Embassy Suites Hotel - O'Hare Rosemont
5500 North River Road
Rosemont, IL 60018

Phone: (800) 315-1061

 

Hotel Reservations:

*** Book Online Here ***

Group Name: XSEDE Quarterly Meeting

Group Code: UOI

Block closes Monday, August 15th


Transportation:

    • Hotel is 1 mile from O'Hare airport
    • Hotel Shuttle - Free (each way)
    • Taxi – $12 (one-way) – 10 Minutes
    • Uber – $10 (one-way) – 10 Minutes


Meeting Rooms at a Glance

    • Monday Dinner: Salon EF (1st floor)
    • Monday Sessions: Walden (8th floor) & Boardroom East (1st floor)
    • Tuesday Plenaries: Salon D (1st floor)
    • Monday Sessions: Walden (8th floor) & Boardroom East (1st floor)
    • Tuesday & Wednesday Breakfast & Lunch: Atrium (2nd floor)
    • Wednesday Sessions: Salon AB & Salon D (1st floor)

Agenda (Subject to Change)

Monday, August 29, 2016


TimeDurationTopicRoomPersonnel

5:00 PM

60 minParallel #1a: Closed parallel session for L1, L2s & Rudi

Boardroom

East

Lead: Rudi E & John T
Actions/Decisions: TBD
Attendees: Kelly G., Nancy W-D., Ralph R., Dave L., Greg P., Dave H., Ron P.

 60 min

Parallel #1b: PM&R Team - Report Process

<presentation>

WaldenLead: Karla G.
Actions/Decisions: TBD
Attendees: PM&R Team
6:00 PM60 min

Parallel #2a: Trend Analysis


Walden

Lead: Dave H.
Actions/Decisions: TBD
Attendees: L2s & L3s

7:00 PM60 minDinnerSalon EF 

Tuesday, August 30, 2016


TimeDurationTopicRoomPresenter / Personnel
7:00 AM60 minBreakfast (individual: included w/hotel stay)Atrium 

8:00 AM

5 minWelcomeSalon DLead: John T.
8:05 AM25 min

Plenary: Review PCRs, Risks, Actions, Quarterly Reporting

Salon DLead: Karla G.
Actions/Decisions: Scott Wells

8:30 AM

30 min

Plenary: Climate Study

Salon DLead: Lorna R.
Actions/Decisions: Julie W.
9:00 AM20 min

Plenary: User Survey

Salon DLead: Lorna R.
Actions/Decisions: Juie W.
9:20 AM10 minBreak  
9:30 AM30 min

Plenary: New Metrics Dashboard Demo

Salon DLead: Chris L.
Actions/Decisions: Laura H.
10:00 AM60 min

Plenary: KPI DIscussion

presentation

Salon DLead: Ron P.
Actions/Decisions: Karla G.
11:00 AM60 min

Plenary: Project Improvement Fund Process

presentation

Salon DLead: Ron P.
Actions/Decisions: Sonia N.
12:00 PM60 minLunchAtrium 
1:00 PM30 min

Plenary: Budget Rebaseline Status including

  New Budget Tool & XSEDE Financial Portal Update

presentation

Salon DLead: Ron P.
Actions/Decisions: Laura H.
1:30 PM30 min

Plenary: New Risk Management Tool

Salon DLead: Kandace T.
Actions/Decisions: Marques B.
2:00 PM50 min

Plenary: XSEDE 2 Internal Tools & Process Ownership

presentation

Salon DLead: Ron P.
Actions/Decisions: Laura H.
2:50 PM10 minBreak .
3:00 PM60 min

Plenary: XSEDE17 and XSEDE

Salon DLead: Dave H.
Actions/Decisions: TBD
4:00 PM30 min

Plenary: Ticket system transition for XSEDE 2

Salon DLead: Victor H.
Actions/Decisions: Mike P.
4:30 PM30 minParallel #7a: ECSS SessionSalon DLead: Marques B.
Actions/Decisions: TBD
Attendees: ECSS Team
5:00 PM0 minAdjourn  
Wednesday, August 31, 2016
TimeDurationTopicRoomPersonnel
7:00 AM60 minBreakfast (individual: included w/hotel stay)Atrium 

8:00 AM

60 min

Parallel #4a: ER Strategy Planning

presentation

Salon D

Lead: Kristin W
Actions/Decisions: Kandace T.
Attendees: L2 Directors

Remote Coordinates:

60 min

Parallel #4b: Training: new material requests & status update

Salon AB

Lead: Susan M.
Actions/Decisions: Susan M.
Attendees: Jay A., Linda A., Maytal D.

Remote Coordinates:

9:00 AM60 min

Parallel #5a: XCI - Gathering new requirements & developing use cases

Agenda and Notes

Salon D

Lead: JP Navarro
Actions/Decisions: Janet B.
Attendees: XCI Team; CEE Kelly, Chris, Maytal; ECSS Nancy, Marlon; SPF Dan

Remote Coordinates:

10:00 AM10 minBreak  
10:10 AM50 min

Parallel #6a: XCI - Rating customer satisfaction with XCI Services

Agenda and Notes

Salon D

Lead: JP Navarro
Actions/Decisions: Janet B.
Attendees: XCI Team; SP&E: Lorna, et. al.; CEE: Maytal

Remote Coordinates:

50 min

Parallel #6b: Building connections for education, outreach, student programs, and training

EductionConnections

Salon AB

Lead: Bob P.
Actions/Decisions: TBD
Attendees: Kelly, Susan, Rosie, Jay, Linda, Scott, & Kate

Remote Coordinates:

11:00 AM 

 

60 min

Parallel #7b: Diversity Forum

Diversity Forum Formation.pdf


Salon D

Lead: Linda A.
Actions/Decisions: Jay Alameda
Attendees: Kelly G., Henry N., Dana B., Lizanne D., Lorna R., John T.

Remote Coordinates:

12:00 PM15 minFinal Comments & CloseAtrium 

Note

Rich Knepper will observing and taking notes for his dissertation project at the quarterly management meeting.

If you're interested, there is a study information sheet available and an overview of the research project.

Rich very interested in conducting interviews with staff. If you would like to volunteer to be interviewed, please contact Rich.

Generic Slide Template

XSEDE PowerPoint template

  • No labels